Kuka minä olen?

Hei!

Olen Sanna Koivisto Rovaniemeltä.
Olen intohimoinen uuden oppija, eikä tiedonjanoni näytä loppuvan milloinkaan. Olen pitkään tehnyt työtä kehitysvamma-alalla ja huomannut, että siellä erityisesti tarvitaan tietoa ja koulutusta seksuaalisuuden tiimoilla. Seksuaalisuus on meissä jokaisessa oleva vahva voima niin hyvässä kuin pahassa. Iän tuoman varmuuden myötä päätin opiskella seksuaalineuvojaksi sekä jatkaa opintoja seksuaaliterapeutiksi. Erityiset mielenkiinnon kohteeni seksologian saralla on seksi- ja pornoriippuvuudet, haluttomuus, seksuaali- ja sukupuoli-identiteetti pohdinnat, fetissit, neurokirjon tuomat erityispiirteet seksuaalisuudessa sekä kokonaisvaltainen seksuaalisuuden hyvinvointi.

Seksuaalineuvonnan ja seksuaaliterapian lisäksi teen puhevammaisten tulkkausta, kommunikaatio-opetusta, autismiohjausta, neuropsykiatrista valmennusta ja OIVA-ohjausta. 

Monipuolisen koulutustaustani vuoksi, minulla on erityisosaamista vuorovaikutustaitojen, kehitysvammaisuuden, autismikirjon sekä puhevamman huomioimisessa seksuaalineuvonta ja seksuaaliterapia työssä. Mutta kaikki ovat tervetulleita pohtimaan seksuaalisuuteen liittyviä kysymyksiä vastaanotolleni. Olen helposti lähestyttävä ja empaattinen, haluan, että sinulla on turvallinen ja hyväksytty olo vastaanotollani!!


Alhaalla on linkki Sannan Oivalluksen sivuilleni, missä on tarkempaa tietoa muista palveluistani.